Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
30 de gener del 2019
La reforma del Casal La Violeta obligarà a traslladar el Ball de Carnaval al Poliesportiu Municipal
La regidoria de Festes ha convocat una reunió informativa pel proper dilluns 4 de febrer a les 19h a la Sala de Plens de l’Ajuntament
La regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Altafulla ja ha posat en marxa els preparatius del Carnaval 2019. La festivitat donarà el tret de sortida el Dijous Gras -28 de febrer-, i s’allargarà fins el Dimecres de Cendra -6 de març. Abans, però, cal perfilar-ne tots els detalls, i per començar a embastar el programa, el consistori ha convocat una reunió informativa. Està prevista pel proper dilluns 4 de febrer a les 7 de la tarda a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Principalment, la trobada ha de servir per determinar el nombre de participants, tant a nivell de carrosses com de comparses. En qualsevol dels dos casos, la participació mínima és de 15 persones per grup.

La convocatòria també servirà per informar del canvi d’ubicació del Ball de Carnaval que, a causa de les obres de reforma del Casal La Violeta, es traslladarà al Poliesportiu. Aquest canvi d’ubicació podria comportar algunes modificacions en el final del recorregut de les rues. La regidora responsable, Montse Castellarnau, ha avançat que caldrà buscar una alternativa amb els responsables de les colles.

La festivitat tornarà a oferir els mateixos actes i tradicions que els anys anteriors. Com és habitual, l’arribada de Sa Majestat Carnestoltes donarà el tret de sortida al programa, i tampoc hi faltaran el tradicional Concurs de Truites, la rua de carrosses i comparses, el ball popular, la guerra de confeti, i l’enterrament de la sardina.
Montse Castellarnau, regidora de Cultura i Festes
Montse Castellarnau, regidora de Cultura i Festes
Social
Et recomanem
Festival Tarraco Viva a Altafulla
22 de maig a les 11:30h. a l'Era del Senyor i Parc del Comunidor
Més informació del programa d'activitats a www.altafulla.cat
Diada castellera de primavera
22 de maig a les 12:30h. a la plaça Martí Royo
Amb X. del Serrallo, Nois de la Torre i Castellers d'Altafulla
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla