Notícies
Foto: Pleamar Vintage Market
31 de gener del 2019
La 5a edició del Pleamar Vintage Market farà parada al parc de Voramar els dies 20 i 21 d’abril
L’organització torna a apostar pel format de dues jornades, i manté aquelles propostes que ja s’han convertit en tot un clàssic dins del programa
La cinquena edició del Pleamar Vintage Market d’Altafulla ja té data. La cita aterrarà al municipi els dies 20 i 21 d’abril, en el marc del període de vacances de Setmana Santa. Una coincidència que fa preveure de nou una molt bona afluència de públic.

Oci, música i cultura tornaran anar de la mà al parc de Voramar durant tot el cap de setmana. L’organització torna a apostar pel format de dues jornades, i manté aquelles propostes que ja s’han convertit en tot un clàssic dins del programa. Els visitants tornaran a gaudir de la Kid Zone, el Vinil Corner, de més d’una setantena de parades d’articles vintage i artesania, i de les tradicionals foodtrucks.

Pel fa al cartell musical, es mantenen els dos plats forts de dissabte i diumenge a la tarda, i la intenció és incorporar-hi una tercera actuació, probablement el diumenge a l’hora del vermut. N’ha avançat més detalls als micròfons d’Altafulla Ràdio el seu responsable, Nico Leo, qui ha animat la ciutadania a no perdre’s una proposta que té tots els ingredients necessaris per gaudir d’un magnífic cap de setmana en “un marc incomparable a primera línia de mar”.

La previsió dels organitzadors és obrir el període de preinscripcions a mitjans del mes de febrer. Les persones interessades en participar-hi podran trobar tota la informació a través de la pàgina web www.pleamarmarket.com i al perfil de Facebook de l’entitat.

Aquesta cinquena edició arriba de nou de la mà de l’Associació Pleamar Vintage, amb el suport de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla.
Nico Leo, organitzador del Pleamar
Nico Leo, organitzador del Pleamar
Social
Et recomanem
Festival Tarraco Viva a Altafulla
22 de maig a les 11:30h. a l'Era del Senyor i Parc del Comunidor
Més informació del programa d'activitats a www.altafulla.cat
Diada castellera de primavera
22 de maig a les 12:30h. a la plaça Martí Royo
Amb X. del Serrallo, Nois de la Torre i Castellers d'Altafulla
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla