Notícies
03 de març del 2015
170 persones gaudeixen de la tradicional calçotada d’ATECA
La catorzena edició de la convocatòria ha tornat a superar les xifres de participació
La tradicional calçotada popular de l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA) ha tornat a superar aquest dilluns les xifres de participació. Si en la passada edició ja es parlava de doblar el nombre de comensals respecte l’anterior; en aquesta catorzena convocatòria s’han tornat a superar les previsions. Han estat 170 les persones que han gaudit de l’àpat a la finca del Castellot de la Riera de Gaià. Una participació per la qual el president de l’entitat, Lluís Canyelles, s’ha mostrat molt satisfet.

També hi ha estat present el president de PIMEC Comerç Tarragona, Florenci Nieto, qui ha destacat que en tota la província la d’Altafulla és l’única calçotada que celebra una associació d’empresaris. En aquest sentit, ha parlat d’un “teixit associatiu amb molta força que requereix del compromís i la col·laboració dels polítics”.

En aquesta mateixa línia s’hi ha referit el regidor de Comerç, Pere Gomés, qui ha reconegut sentir-se afortunat. Ha explicat que activitats com aquesta són un “reflex, no només de la vida comercial, sinó també de la vida social”.

Va ser en aquesta finca de la Riera on va néixer l’entitat, aleshores, en un dinar informal. Des d’aquell moment, ATECA treballa conjuntament amb l’Ajuntament d’Altafulla i amb la patronal PIMEC amb l’objectiu de donar a conèixer el municipi a l’exterior i d’impulsar accions que dinamitzin l’estada turística a Altafulla.
Lluís Canyelles, president d'ATECA
Florenci Nieto, president de PIMEC
Pere Gomés, regidor de Comerç
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla