Notícies
30 d'octubre del 2014
Els veïns i veïnes d’Altafulla disposaran d’urnes a l’Institut el proper 9 de novembre
El Govern ja ha activat el portal web per consultar els locals i meses de votació arreu del territori català
El Govern de la Generalitat ha activat aquest dimecres al vespre el portal web que permet consultar quin és el lloc on es pot anar a votar en el procés participatiu del pròxim 9-N. Ja és oficial, doncs, que els veïns i veïnes d’Altafulla que vulguin formar part del procés participatiu disposaran d’urnes a l’Institut. S’hi ha referit el regidor Jordi Molinera.

Tall de veu. Jordi Molinera

Des de l'adreça www.participa2014.cat/onpucparticipar/ s'accedeix a un formulari amb quatre camps per omplir, un per al municipi que consta al DNI, un altre per al nom de la via, un tercer per al tram de la via -si el domicili és a la banda parell o a la senar- i un quart per al primer cognom de qui fa la consulta. Un cop omplerts aquests camps s'obté una targeta de participació que indica el local on es pot anar a votar, l'adreça i el número de la mesa. Segons fonts governamentals, des que s’ha activat a dos quarts de 9 del vespre i fins a dos quarts d’1 de la nit hi han accedit 201.501 usuaris. Un fet que per la vicepresidenta, Joana Ortega, demostra que els votants del procés participatiu són “imparables”.

Arreu del territori català hi haurà 1.317 locals de participació i 6.695 meses. La comarca del Tarragonès disposarà de 35 locals i 209 meses.

Pel que fa al nombre de voluntaris, el departament de Governació s’ha tancat amb una xifra de 40.930 persones. La distribució territorial dels voluntaris està encapçalada per l'àmbit metropolità de Barcelona, amb 21.316 persones, seguit per les comarques de Girona, amb 4.589; les comarques centrals, amb 3.489; el Camp de Tarragona, amb 2.826; les comarques de Lleida, amb 2.234; les Terres de l'Ebre, amb 865 i l'Alt Pirineu i Aran, amb 757. D'altra banda, 4.170 estan vinculats als centres docents i 684 s'han inscrit a les delegacions territorials.

El moviment de voluntaris continua ben actiu a Altafulla. La territorial de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) va posar en marxa la setmana passada la campanya de la ‘Gigaenquesta’
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla