Notícies
30 d'octubre del 2014
Obertes les inscripcions de la vuitena edició del Festival Internacional de Cinema en Català de Roda de Berà
El període s’allargarà fins el 25 de març. La proposta enguany gira entorn de la interpretació
Els organitzadors del Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada (Fic-Cat) de Roda de Berà ja han començat a treballar en la vuitena edició del certamen. Les inscripcions ja són obertes, i s’allargaran fins el proper 25 de març. Les bases i el formulari d’inscripció es pot adquirir al portal web del festival, www.fic-cat.cat.

L’edició d’enguany, que se celebrarà del 2 al 7 de juny, dedicarà especial atenció a la interpretació. La passada, amb la incorporació de les bandes sonores, ja va ser tot un èxit. El director, Antonio Barrero, explica que a dia d’avui es tracta d’un “festival consolidat de molta qualitat”.

Tall de veu. Antonio Barrero

Les categories a concurs són el Llargmetratge de ficció i/o animació, el Curtmetratge de ficció, animació i/o videocreació, el Documental de qualsevol àmbit i temàtica, el Videoclip, i el guardó dedicat als Centres Educatius.

El FIC-CAT compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roda de Berà, i el patrocini del departament d’Ensenyament, del departament de Cultura i de la Diputació Provincial de Tarragona, així com d'altres entitats públiques i privades que també hi col·laboren.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla