Notícies
Foto: PP Altafulla
15 de maig del 2019
26M / El PP d’Altafulla es compromet a buscar una “solució definitiva” a la problemàtica entorn l’N-340
L’alcaldable, Javier Allué, aposta per l’alliberament, i en cas de no aconseguir-ho, per trobar una sortida “a l’alçada de les persones que hi circulen”
L’alcaldable del PP d’Altafulla, Javier Allué, considera que el que s’ha fet fins ara entorn de la problemàtica de la carretera N-340 “no és suficient”. Tot i reconèixer que desviar el trànsit pesat cap a l’AP-7 ha estat un “avenç”, insisteix que cal una “solució definitiva”.

Assegura que “la concessionària ha amortitzat sobradament la seva inversió”, i aposta per l’alliberament de l’autopista. En cas de no aconseguir aquesta fita, proposa “trobar una solució entre tots que estigui a l’alçada de les necessitats de les persones que, encara a dia d’avui, temem massa sovint per la nostra integritat i la de les nostres famílies i amics quan ens toca circular per aquesta carretera”.

Per acabar amb aquesta situació, Javier Allué es compromet, un cop sigui regidor, a convidar el ministre de Foment a acompanyar-lo un dia en hora punta a circular pel tram que va d’Altafulla a Tarragona, i que corrobori en primera persona que “si ens queixem, és per alguna cosa”.

També pren el compromís d’impulsar una moció per exigir, espera que per “unanimitat”, “la solució que Altafulla mereix”.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla