Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
15 de maig del 2019
Comencen els treballs de reparació de les filtracions d’aigua a les aules de l’Institut d’Altafulla
La visita del director dels Serveis Territorials, Jean-Marc Segarra, també va servir per posar sobre la taula l’ocupació del centre en els pròxims cursos
Les filtracions d’aigua que han afectat diferents aules de l’Institut d’Altafulla desapareixeran a finals d’aquesta setmana després que aquest dimarts al matí hagin començat els treballs de reparació. D’aquesta manera es compleix el compromís que havien adquirit el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona, Jean-Marc Segarra, l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, i el regidor d’Educació, Jaume Sánchez, en la visita institucional que va tenir lloc al centre el passat 14 de febrer.

L’edil responsable de l’àrea d’Educació ha explicat als micròfons d’aquesta casa que “fa molts mesos que havíem detectat les filtracions d’aigua”, però que la reparació l’havia de fer la Generalitat. Les diverses reunions amb el Departament d’Ensenyament i el director de Serveis Territorials, finalment han donat els seus fruits.

Els treballs tindran un termini d’execució d'un mes, i s’espera que amb l’actuació es solucioni la problemàtica de les filtracions, que han malmès part del sostre i les parets de les aules. La visita del director territorial va servir també per confirmar la mitja jornada de professorat que s’ha destinat al centre, amb la voluntat de recollir també les necessitats dels joves MENA escolaritzats a Altafulla.

De cara al futur, la visita també va posar sobre la taula l’ocupació del centre en els propers cursos escolars. Actualment, tot i funcionar amb un sistema de 4x2 línies, està dissenyat per 3x2. Les opcions que s’estudien per solucionar aquest problema d’espai passen per una ampliació del centre, fer ús de l’escola El Roquissar en cas que aquesta disposés d’espai lliure, o la instal·lació de barracons. Aquesta darrera opció, però, no es contempla, de moment, des del departament d’Ensenyament.
Jaume Sànchez, regidor d'Educació
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla