Notícies
Foto: Agustí Martí
16 de maig del 2019
26M / El PSC d’Altafulla insisteix en la necessitat de potenciar el comerç local
La formació entén aquesta àrea com un dels motors econòmics del municipi
La potenciació del comerç i el turisme és un dels eixos centrals del programa del PSC d’Altafulla. El número 2 de la formació, Agustí Martí, recorda que és un dels punts amb què es van presentar ara fa quatre anys i el que el va acabar de convèncer per formar part de la candidatura.

Martí entén aquestes dues àrees com un dels motors econòmics del municipi, i celebra que en aquesta ocasió la resta de formacions polítiques que concorreran el 26 de maig també les incloguin en els seus programes.

El número 2 de la formació parla de la importància “d’anar de la mà i treballar conjuntament amb l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants”.

Destaca com una de les principals dificultats a l’hora d’obrir un nou comerç una normativa “molt restrictiva” que creu que s’ha “d’adaptar als casos puntuals”, com ja han fet altres poblacions properes.

En aquesta mateixa línia, el PSC d’Altafulla aposta per recuperar un pla de potenciació del comerç, que compti amb el suport de la Cambra de Comerç de Tarragona. La seva voluntat és disposar de personal a l’Ajuntament que s’encarregui d’informar i assessorar les persones que ho necessitin, i incentivar l’obertura de nous negocis amb bonificacions fiscals.

La formació també destaca la necessitat de “donar suport a l’obertura d’establiments a primera línia de mar durant tot l’any”.
Agustí Martí, número 2 del PSC
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla