Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
14 de juny del 2019
L’Institut d’Altafulla i el Col·legi Vedruna de Sant Sadurní s’enfronten en el concurs radiofònic ‘Picalletres’
L’emissió tindrà lloc aquest diumenge a les 16h, i serà conduïda per la periodista Sílvia Ferrer, des de Cugat.cat, amb el suport d’Eduard Virgili i Eli Jiménez
Alumnes de 2n d’ESO de l’Institut d'Altafulla i del Col·legi Vedruna de Sant Sadurní s’enfronten aquest diumenge 16 de juny en una nova edició de la sisena temporada del concurs radiofònic ‘Picalletres’.

Els estudis d’Altafulla Ràdio i de Ràdio Sant Sadurní acolliran els dos equips participants en una producció que La Xarxa ofereix amb la col·laboració de més d’una vintena d’emissores locals d’arreu del territori.

L’emissió tindrà lloc a les 4 de la tarda, i serà conduïda per la periodista Sílvia Ferrer, des de Cugat.cat, amb el suport dels també periodistes Eduard Virgili, des dels estudis d’aquesta casa, i d’Eli Jiménez, des de Ràdio Sant Sadurní. El centre altafullenc serà representat per la Meritxell, la Zoe, i la Berta.

Els equips participaran per torns. En cadascuna de les proves, tots dos grups intentaran, primer l’un i després l’altre, aconseguir el major nombre d’encerts mentre duri el seu torn. Els concursants participaran de manera individual, de tal manera que no podran rebre l’ajuda dels seus altres dos companys en cap moment, tot i que els punts que aconsegueixin sí que se sumaran al marcador de l’equip. Cada concursant participarà fins que cometi una errada, quan li agafarà el relleu per continuar la partida un altre membre de l’equip. El concursant que ha comès l’errada no podrà tornar a participar fins la següent prova; i si els tres concursants d’un mateix equip cometen una errada a la mateixa prova, el conjunt de l’equip tampoc no podrà participar fins la prova següent. El concurs tindrà una durada aproximada de 25 minuts.

Aquest format de competició permet als adolescents enfrontar-se alhora que es diverteixen participant d’una activitat pedagògica senzilla i engrescadora. Han de lletrejar paraules en català i resoldre diversos jocs lingüístics enginyosos.

Al llarg de la temporada, hi prendran part un total de 120 alumnes, que concursaran des de les seves respectives ràdios locals en diferents programes que seran retransmesos per tota Catalunya.
Social
Et recomanem
Mercat: Art al Carrer
3 de juliol de 19:00h. a 23:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Altacústic: Festival de Música Independent d'Altafulla
15 i 16 de juliol a la plaça de l'Església i a la plaça del Pou
Informació i venda d'entrades a www.altacustic.cat
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla