Notícies
Foto: Jan Malgosa
19 de juny del 2019
Ramon Aragall, Anaïs Vila & Pantaleó, i Marialluïsa se sumen al cartell de l’Altacústic 2019
El Festival de Música Independent d’Altafulla se celebrarà del 18 al 20 de juliol a la Vila Closa amb les millors propostes de l’escena emergent
L’Altacústic ha donat a conèixer més noms del cartell d’aquest 2019. Si ara fa uns dies, els organitzadors del festival publicaven a les xarxes socials la participació de l’australià Steve Smyth; aquest dimarts han confirmat la presència de Ramon Aragall, Anaïs Vila & Pantaleó, i Marialluïsa.

El músic i compositor Ramon Aragall, una de les veus més inconfusibles del pop català, farà parada al municipi amb les melodies aspres i alhora lluminoses del seu segon treball, ‘Kamikaze’. Després del seu àlbum de debut, ‘Perfil’, aquest nou disc no deixarà ningú indiferent.

Anaïs Vila i Pantaleó reflexionaran sobre la creació artística i la vida mundana en una actuació que combinarà la sonoritat enèrgica del músic amb la veu càlida de la santpedorenca en el marc incomparable de la Vila Closa.

Finalment, Marialluïsa, el jove quartet d'Igualada format per Pau Codina a la veu i la guitarra espanyola, Carles Guilera a la guitarra elèctrica i als teclats, Andreu Dalmau al baix, i Pol Mitjans a la bateria, delectarà el públic amb reflexions de vida que s’enlairen amb melodies brillants, sons atmosfèrics i ecos africans.

El Festival de Música Independent d’Altafulla se celebrarà del 18 al 20 de juliol amb les millors propostes de l’escena emergent. La idea és mantenir el mateix format que altres anys, així com els escenaris de la plaça de l’Església, les Escales de la Placeta i la plaça del Pou.

L’organització, que compta amb el suport de l’Ajuntament d’Altafulla, espera arribar a la xifra dels prop de 8.000 visitants de l’any anterior.
Social
Et recomanem
6è Festival Divines: lletres, música i vi
30 de setembre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Descobreix l’entorn natural: itinerari pels arbres d’interès
1 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i inscripcions al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia
Programació a la sala La Violeta
Octubre: Maria Arnal i Marcel Bagés + Ovelles
Entrades: lavioleta.sacatuentrada.es
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla