Notícies
Foto: Bastoners d'Altafulla
10 de juliol del 2019
Tot a punt per a la nova temporada dels Bastoners d’Altafulla
Les primeres cites seran a finals d’aquest mes de juliol en el marc de la Festa Major de La Móra-Tamarit, i de la Festa Major d’Estiu de Vila-seca
Els Bastoners d’Altafulla ja ho tenen tot a punt per donar el tret de sortida a la nova temporada. Després d’un 2018 de celebració per commemorar el seu 15è aniversari, l’entitat encara amb moltes ganes aquest 2019. L’estiu és un dels seus moments de major activitat, quan dona el tret de sortida al calendari.

El Ball de Bastons es va recuperar l’any 2003 a Altafulla. Una colla d’amics va començar a creure en un projecte que, a poc a poc, va anar aglutinant canalla, i que a dia d’avui reuneix desenes de famílies del municipi. Pares i fills comparteixen inquietuds i gaudeixen d’un activitat que, segons la responsable, Margarita Aniorte, esdevé “un factor d’integració molt potent”.

Malgrat el parèntesi evident que existeix en l’etapa de l’adolescència, Margarita Aniorte ha assegurat que “el relleu generacional està garantit”. Ha celebrat que les noves tecnologies permeten tenir tota la cultura popular documentada. En el cas dels Bastoners d’Altafulla, també ha destacat el “gran potencial de la canalla i de les famílies que l’acompanyen”.

Les primeres cites d’aquest 2019 seran a finals d’aquest mes de juliol en el marc de la Festa Major del barri tarragoní La Móra-Tamarit, i de la Festa Major d’Estiu de Vila-seca. La Festa Petita d’Altafulla serà un altre dels compromisos importants de l’entitat al mes de setembre.
Margarita Aniorte, responsable dels Bastoners d'Altafulla
Margarita Aniorte, responsable dels Bastoners d'Altafulla
Social
Et recomanem
24a Fira d'Artesans
Del 18 al 21 d'agost de 18:00h. a 00:00h. a la zona de les eres
Organitza: Artesans d'Altafulla i Ajuntament d'Altafulla
35è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Del 4 al 24 d'agost a les 22:00h. a la plaça de l'Església
Programa sencer i venda d'entrades a: www.altafulla.cat
Ruta teatralitzada amb el científic Martí i Franquès
25 d'agost a les 19:00h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla