Notícies
Foto: Associació Mediambiental La Sínia
11 de juliol del 2019
L’Associació Mediambiental La Sínia d’Altafulla se suma a l’acció reivindicativa ‘Big Jump’ en defensa dels rius
L’activitat tindrà lloc aquest divendres 12 de juliol a les 11h des del Pou de la Torre de la Riera, i comptarà amb els participants del camp de treball
Milers de persones d’arreu d’Europa es llançaran al riu aquest diumenge 14 de juliol en l’acció conjunta que des del 2002 organitza cada any per aquestes dates la Xarxa Europea de Rius.

La iniciativa vol posar en valor els rius i donar a conèixer la importància de la seva conservació, així com també denunciar l’estat crític en què es troben alguns d’ells. Una cita que any rere any fa parada al Baix Gaià, a l’entorn del riu Gaià, de la mà de l’Associació Mediambiental La Sínia d’Altafulla.

L’entitat mediambiental, però, s’avança enguany al calendari europeu, i trasllada l’acció reivindicativa a aquest divendres 12 de juliol.

L’activitat s’iniciarà a les 11 del matí al Pou de la Torre de la Riera de Gaià, des d’on s’iniciarà un ‘cleanwalk’ per l’itinerari proposat.

En aquesta ocasió, hi prendran part els participants del camp de treball ‘Un món entre Altafulla i Tamarit’, gestionat per l’entitat altafullenca; i del camp de treball de l’Espai d’Interès Natural (EIN) dels Muntanyans, a càrrec de GETE-Ecologistes en Acció.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla