Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
19 d'agost del 2019
Els tiquets del Sopar Popular de la Festa Major es posen a la venda aquest dilluns
Les persones interessades poden comprar-los a l’Ajuntament, a l’Oficina de Turisme i a l’Estanc Pijuan a un preu de 10 euros
L’Ajuntament d’Altafulla ja fa dies que treballa en el programa de la Festa Major Petita del Quadre de Sant Antoni, que se celebrarà la segona setmana de setembre. Una de les propostes més tradicionals és el Sopar Popular, que tindrà lloc el dimarts 10, a dos quarts de 10 del vespre, al Parc del Comunidor.

Els tiquets per al sopar s’han posat a la venda aquest dilluns i es poden adquirir a l’Ajuntament, a l’Oficina de Turisme i a l’Estanc Pijuan a un preu de 10 euros. D’aquesta manera, l’organització pot fer una previsió dels vilatans i vilatanes que prendran part del sopar, com ha explicat el regidor de Festes, Àlex Cañas, als micròfons d’aquesta casa. El menú consta d’una amanida mesclum, arròs amb closca, gelat, aigua i vi.

Els comensals hauran de portar coberts, plat i got, tot i que a partir de setembre el consistori posarà a disposició de la ciutadania un lot de 2 plats, coberts i got reutilitzables al preu de 3 euros. L’objectiu és “fer que les festes siguin més sostenibles” i conscienciar la gent perquè porti aquest material reutilitzable a totes les festes, ha assegurat Àlex Cañas. En els pròxims dies s’informarà on es podran adquirir aquests lots.

Després del sopar popular, els veïns d’Altafulla clouran la jornada amb el ball de nit, que enguany anirà a càrrec del grup ‘Swing Latino’. Aquesta és una de les moltes activitats que la regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Altafulla contempla en el programa de la Festa Major Petita del Quadre de Sant Antoni, que el donarà quan el tingui tancat definitivament.
Àlex Cañas, regidor de Festes
Àlex Cañas, regidor de Festes
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla