Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
26 d'agost del 2019
L’Ajuntament d’Altafulla celebra un ple extraordinari aquest dilluns 26 d’agost a les 20h
Com és habitual, serà retransmès per Altafulla Ràdio al 107.4 de la FM, al portal web, a l’aplicació per a dispositius mòbils i a la TDT
L’Ajuntament d’Altafulla ha convocat un ple extraordinari per a aquest dilluns 26 d’agost, a les 8 del vespre, a la Sala de Plens del consistori.

L’ordre del dia pretén aprovar noves modificacions de crèdit, tal i com va succeir en el ple del passat mes de juliol. També la configuració del lloc de treball del personal eventual, la modificació puntual dels articles 81 i 82 de les normes urbanístiques del POUM d’Altafulla quant a la regulació dels usos, i la suspensió potestativa de tramitacions i llicències als àmbits del SUR 2, 3 i 7 del POUM.

L’últim punt de l’ordre del dia del ple extraordinari del pròxim dilluns 26 d’agost també pretén aprovar la destrucció de sis revòlvers de la Policia Local dipositats a la Intervenció d’Armes de Valls des del març de 2019.

La sessió se celebrarà a les 8 del vespre i com és habitual, serà retransmesa per Altafulla Ràdio al dial 107.4 de la FM, al web www.altafullaradio.cat, a l’aplicació per a dispositius mòbils i a la TDT.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla