Notícies
Foto: CDR Part Alta de Tarragona
26 d'agost del 2019
Els membres de l’ANC d’Altafulla participen en la trobada d’aquest diumenge al Balcó del Mediterrani a Tarragona
L’entitat aposta perquè els seus socis participin de forma individual i voluntària a causa de la temporada d’estiu on l’activitat és menor però constant
L’arribada de la Diada Nacional de Catalunya del pròxim 11 de setembre fa que les entitats i organitzacions independentistes estiguin en constant moviment amb actes i manifestacions per reclamar la independència del país. La darrera ha estat la d’aquest diumenge 25 d’agost al Balcó del Mediterrani de Tarragona, en la qual també hi han participat diversos membres de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) d’Altafulla, com ha explicat la coordinadora, Neus Esbrí, als micròfons d’aquesta casa.

Els altafullencs i altafullenques que s’han desplaçat fins a la capital estaven molt “il·lusionats”, reconeix Esbrí. Tot i que no s’ha desplaçat la quantitat de gent que “ens hagués agradat, el més important és que hi van anar”. En aquest sentit, ha assegurat que “encara que no sigui de forma constant, ens seguim mobilitzant”.

I és que segons la coordinadora de l’ANC d’Altafulla, l’estiu és una època complicada per les vacances i perquè la gent també necessita descansar per l’activitat regular que realitza durant la resta de l’any. Per això, des de l’entitat aposten perquè els seus membres es manifestin de forma individual i voluntària en les manifestacions i actes convocats.

Cal recordar que l’ANC d’Altafulla realitza aquest dijous 29 d’agost la xerrada sobre consum estratègic a càrrec de Carles Xavier Gómez, membre del Secretariat Nacional de l’ANC, i el cinefòrum amb la projecció i col·loqui del documental ‘Les nostres accions, el nostre poder: del pacifisme a la lluita noviolenta’. Els dos actes tindran lloc al Centre d’Entitats a dos quarts de 7 de la tarda.
Neus Esbrí, coordinadora de l'ANC d'Altafulla
Neus Esbrí, coordinadora de l'ANC d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla