Notícies
Foto: Ajuntament de Torredembarra
29 d'agost del 2019
Torredembarra disposarà d’un Punt Lila durant la seva Festa Major
La proposta té una clara i evident funció pedagògica per fomentar la prevenció, especialment entre els joves, i en els ambients més nocturns
L’Ajuntament de Torredembarra treballa per aconseguir una Festa Major lliure d’actituds sexistes i homòfobes. Amb aquest objectiu marcat en vermell, el divendres 30 i el dissabte 31 d’agost, i el dimarts 3 de setembre, s’ubicarà un Punt Lila a la plaça del Castell.

Es tracta d’un punt d’informació d’agressions de caràcter sexista, assetjaments, tocaments sense permís, comentaris ofensius o agressions de qualsevol mena i discriminatòries, també pensant en el col·lectiu LGTBI.

La proposta té una clara i evident funció pedagògica per fomentar la prevenció, especialment entre els joves, i en els ambients més nocturns.

Les persones que treballaran al Punt Lila són experts en violència de gènere i coneixen els protocols d’actuació per a unes festes lliures de violències sexistes. Estaran degudament identificades i es coordinaran amb la Policia Local i el personal de la Regidoria de Festes.

El Punt Lila estarà obert per als usuaris la nit del 30 al 31 d’agost, des de les 12 de la nit fins a les 4 de la matinada; la nit del 31 d’agost a l’1 de setembre, des de les 12 de la nit fins a les 5 de la matinada; i la nit del 3 al 4 de setembre, des de les 12 de la nit fins a les 6 de la matinada.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla