Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
30 d'agost del 2019
L’Ajuntament d’Altafulla posarà a la venda els lots sostenibles per al sopar popular de la Festa Major Petita el pròxim dimarts 3 de setembre
La proposta té com a objectiu reduir la gran quantitat de plàstic que es genera al municipi i que els participants puguin fer servir-los en altres àpats populars
L’Ajuntament d’Altafulla ja té preparats els lots sostenibles amb gots, plats i coberts reutilitzables per als veïns que participin al sopar popular de la Festa Major Petita, que tindrà lloc el dimarts 10 de setembre, a dos quarts de 10 del vespre, al parc del Comunidor.

Els lots es podran adquirir a partir del pròxim dimarts 3 de setembre, a un preu de 3 euros, a l’Ajuntament d’Altafulla i a l’Oficina de Turisme de la plaça dels Vents.

La regidoria de Festes, encapçalada per Àlex Cañas, ha pres aquesta mesura arran de la “gran quantitat de plàstic que es genera al municipi”. D’aquesta manera, els vilatans podran fer servir aquests estris per a altres àpats populars que se celebrin més endavant, sense la necessitat de comprar-ne uns de nous.

Després del sopar popular, els veïns d’Altafulla clouran la jornada amb el ball de nit, que enguany anirà a càrrec del grup ‘Swing Latino’. Aquesta és una de les moltes activitats que la regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Altafulla contempla en el programa de la Festa Major Petita del Quadre de Sant Antoni, que ha sortit al carrer aquest dimecres 28 d’agost.
Àlex Cañas, regidor de Festes
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla