Notícies
Foto: Arxiu
02 de setembre del 2019
L’Ajuntament d’Altafulla compta amb una tècnica d’arxiu des d’aquest dilluns
La seva tasca se centrarà en ordenar la documentació històrica i cultural del municipi que hi ha a les dependències municipals
L’Ajuntament d’Altafulla té una tècnica d’arxiu des d’aquest dilluns 2 de setembre. La seva tasca serà classificar tota la documentació històrica d’Altafulla que hi ha repartida a la Biblioteca del carrer Vinyet, l’antic punt d’informació turística al puntet, i a l’Ajuntament. Jordi Molinera, coalcalde d’Altafulla, ha reconegut als micròfons d’aquesta casa que tenir una tècnica que es dediqui exclusivament a aquesta tasca ajudarà a posar en ordre tota la informació del municipi que hi ha recavada.

Entre la documentació que hi ha guardada en els diferents espais municipals, es pot trobar documentació del cementiri del segle XIX, fitxers de la mili del segle XX, projectes d’urbanisme, entre altres. També hi ha una part més històrica amb projectes de recerca, treballs de final de carrera, investigació...en definitiva, arxius que tenen un gran valor per conservar la memòria històrica d’Altafulla.

La nova tècnica d’arxiu de l’Ajuntament d’Altafulla té des d’aquest dilluns un gran repte per davant, perquè classificar tota la informació històrica del municipi no serà una tasca gens fàcil. El seu objectiu, però, és posar en ordre tota la informació perquè els tècnics del consistori puguin rebre-la el més aviat possible, i els vilatans puguin conèixer com era la vila en els segles passats.
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla