Notícies
Foto: PTT Altafulla
02 de setembre del 2019
El període de matriculació per al nou curs del PTT d’Altafulla comença aquest dilluns
Els tràmits es poden fer fins al pròxim dilluns 9 de setembre a les instal·lacions de l’entitat al carrer Boga número 4
L’inici del mes de setembre és un indicatiu evident que l’estiu s’acomiada, i amb ell, les vacances escolars. Les llars d’infants, els centres de primària, secundària, i els de batxillerat tornaran a l’activitat el dijous 12 de setembre, una data en la qual el PTT d’Altafulla també iniciarà el nou curs amb aquells alumnes que materialitzin la seva matriculació des d’aquest dilluns 2 fins al pròxim dilluns 9 de setembre.

El coordinador del PTT, Mario Visa, ha explicat que des de l’entitat esperen que tots aquells alumnes que van realitzar la seva preinscripció entre els mesos de maig i juny confirmin la seva presència per al nou curs efectuant la matriculació oficial. Com és habitual, el nombre màxim d’alumnes és de 16.

Els responsables del PTT afronten el curs amb moltes ganes, sobretot perquè els alumnes “tirin endavant i puguin realitzar els projectes que tenim per al municipi”, ha assegurat Mario Visa. Durant aquest curs 2019-20, es podria fer realitat un projecte pendent que tenen amb la Llar d’Infants Hort de Pau, a més del manteniment de les intervencions que s’han fet en els cursos anteriors.

L’objectiu central del PTT és ajudar als alumnes que no han acabat l’ESO i tenen la intenció de fer un grau mitjà, que no necessàriament ha d’estar relacionat amb la jardineria. De fet, tot i que la majoria d’ells acaben els cursos amb bons resultats acadèmics, després s’interessen per altres àmbits i matèries com informàtica, perruqueria, infermeria, electromecànica, entre altres.

El nou curs del PTT d’Altafulla començarà el pròxim dijous 12 de setembre, amb un total de 16 alumnes que poden realitzar la seva matrícula del 2 al 9 de setembre a les instal·lacions de l’entitat, al carrer Boga número 4.
Mario Visa, coordinador del PTT Altafulla
Mario Visa, coordinador del PTT Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla