Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
03 de setembre del 2019
L’actuació musical d’aquest dimecres a la plaça Martí Royo, acte previ a la Festa Major Petita d’Altafulla
El Súper Tobogan d’aigua, els concerts a la Fira Gastronòmica de les Cultures i les propostes del CM Altafulla són les novetats d'enguany
La plaça Martí Royo serà l’escenari de l’activitat prèvia a la Festa Major Petita d’Altafulla aquest dimecres 4 de setembre amb una nova edició de les actuacions musicals que vénen oferint els comerços de la plaça durant aquest estiu amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla.

El tret de sortida oficial de la festa votiva del Quadre de Sant Antoni, però, començarà amb els coets d’esclat i el repic de campanes que organitza el Grup de Diables d’Altafulla el divendres 6 de setembre, a la 1 del migdia, a la plaça de l’Església.

El programa d’enguany té diverses novetats, algunes d’elles relacionades amb l’aigua com les sortides amb catamarà, caiac o paddle surf que ofereix el CM Altafulla per un preu de 5 euros el dissabte 7 de setembre de 10 del matí a 2 del migdia. També el Súper Tobogan d’aigua de 75 metres i l’inflable d’aigua per a totes les edats que organitzen conjuntament el consistori i ATECA el mateix dissabte des de dos quarts de 5 a dos quarts de 8 de la tarda.

Àlex Cañas, regidor de Festes a l’Ajuntament d’Altafulla, ha apuntat aquestes dues propostes com dues de les més de destacades d’un programa que segueix la línia dels últims anys.

Un altre de les novetats té a veure amb la XIX Fira Gastronòmica de les Cultures, que tindrà lloc el mateix dissabte a partir de les 9 del vespre a la plaça de l’Església. I és que la proposta comptarà enguany amb un apartat musical amb el concert de Maria Vidal Trio i el ball amb el grup de versions Band The Cool. La voluntat és potenciar la fira i que tingui més visibilitat, com explica el regidor de Festes, Àlex Cañas.

Un dels actes més destacats de la Festa Major Petita d’Altafulla és la diada castellera que tindrà lloc el dissabte 14 de setembre, a les 6 de la tarda a la plaça de Pou, amb la Colla Jove Xiquets de Valls, els Minyons de Terrassa i els Castellers d’Altafulla. Dues hores abans, el CE Altafulla jugarà el primer partit de la temporada a l’Estadi Municipal Joan Pijuan davant l’Atlètic Valls.

A totes aquestes noves propostes cal afegir les que tenen més tradició com el concurs de Tir al Plat i la XXI Pujada a l’Ermita Memorial Baltasar Rabassa; el vermut rumbero organitzat pels Castellers d’Altafulla a Ca l'Ixart; la cercavila amb els Gegants i Bastoners d’Altafulla; el correfoc dels Diables Petits i el Grup de Diables d’Altafulla; i el sopar popular al parc del Comunidor amb el ball de festa amb l’orquestra Swing Latino.
Àlex Cañas, regidor de Festes
Àlex Cañas, regidor de Festes
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla