Notícies
Foto: GEPEC
04 de setembre del 2019
El GEPEC obre el període de matriculació per a les activitats extraescolars del nou curs
L’entitat ha augmentat l’equip d’educadores i això li permetrà oferir més horaris en funció del nombre de participants
GEPEC-Ecologistes en acció ha obert el període d’inscripcions per a les activitats extraescolars de natura a diferents municipis del Tarragonès com Cambrils, Tortosa, Roquetes i Reus. Altafulla és l’altre indret de la zona on també trasllada la seva proposta per a infants de 5 a 11 anys, de cara a començar el curs el pròxim mes d’octubre i fins al juny del 2020.

L’Escola de Naturalistes d’Altafulla du a terme les seves trobades un dissabte al mes, d’11 del matí a 1 del migdia, a la finca del Canyadell, un espai que custodia de forma conjunta amb l’Ajuntament d’Altafulla. Enguany, però, l’equip d’educadores s’ha renovat amb més persones i això “pot permetre que hi hagi més horaris” en funció de la canalla que s’apunti, com així ho ha explicat el coordinador del Gepec, Ramon Ferré.

Les activitats de l’escola van més enllà de la finca del Canyadell. Les educadores i els infants realitzen sortides pel territori amb l’objectiu de descobrir els diferents espais naturals que hi ha a la zona passant per rieres, camps i platges.

Ramon Ferré també ha explicat que “el contacte quotidià amb la natura millora des del rendiment acadèmic fins a problemes d’estrès, obesitat i conflictes”. I aquí radica un altre dels objectius de l’entitat, fer servir l’entorn natural per eradicar aquestes situacions en la canalla.

El cost de la matrícula de les activitats extraescolars del Gepec-Ecologistes en acció és de 25 euros. D’altra banda, la quota de socis és de 10 euros per sessió, i de 14 euros per als no socis. Per demanar més informació cal enviar un correu a escoladenaturalistes@gmail.com, entrar al web www.escoladenaturalistes.blogspot.com o trucar al 977 33 11 42. Les places són limitades.
Ramon Ferré, coordinador del GEPEC
Ramon Ferré, coordinador del GEPEC
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla