Notícies
Foto: Joan Garcia (Twitter)
04 de setembre del 2019
Les Termes de Mar d’Altafulla pateixen un acte vandàlic en forma de grafit
El consistori va realitzar a mitjans d’agost unes actuacions per evitar la degradació del jaciment arqueològic i protegir-lo de l’activitat humana
Les Termes de Mar de la platja d’Altafulla van patir un acte vandàlic el passat cap de setmana després que algú fes un grafit en el mur que delimita la zona de patrimoni històric amb la platja.

A mitjans d’agost, el consistori va delimitar aquesta zona, considerada com els Banys de Mar de la Vil·la romana dels Munts, amb la voluntat d’evitar la degradació del jaciment arqueològic, molt desconegut pels turistes i fins i tot pels altafullencs i altafllenques, que sovint transiten per la zona sense tenir constància de les restes romanes.

L’actuació que concretament s’hi va dur a terme va ser l’assentament de diverses estaques de fusta sobre el terreny, enllaçades entre elles per una corda, la revisió de la senyalització del camí de ronda, i la construcció d’una tàpia al búnquer de la Guerra Civil adjacent al jaciment per evitar que s’hi acumulin escombraries.

Malauradament, les accions humanes han anat més enllà amb aquest grafit que trenca completament amb la fisonomia de les Termes de Mar.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla