Notícies
Foto: Salomó Clàssics
04 de setembre del 2019
Salomó es prepara per a la 8a Sortida de Vehicles Clàssics i Esportius del pròxim 15 de setembre
La proposta compta amb una novetat important, la 1a Gimcana de Vehicles que es durà a terme per diferents carrers i espais del municipi
L’Associació Salomó Clàssics segueix amb els preparatius de la 8a Sortida de Vehicles Clàssics i Esportius que tindrà lloc el diumenge 15 de setembre a Salomó des de les 8 del matí amb la concentració al camp de futbol fins passades les 2 del migdia amb el dinar al restaurant ‘La Pista’.

Enguany, la proposta compta amb una novetat important. Després de l’esmorzar que tindrà lloc a les 9 del matí al restaurant ‘El Jardí’, donarà inici la 1a Gimcana de Vehicles que es realitzarà per diferents carrers i espais de la vila a partir de dos quarts d’11 del matí. L’activitat començarà al camp de futbol i passarà pel pàrquing de Cal Metge, la plaça del carrer Els Camps, la plaça de la Cooperativa, la plaça de Cal Cadernal, la placeta del carrer Lluís Millet, la pista de Bàsquet i el Turó del Benet.

Després d’aquesta nova proposta, a la 1 del migdia, els participants realitzaran una visita guiada a la Cooperativa Agrícola, on mitja hora després podran gaudir d’un vermut que servirà d’aperitiu per al dinar al restaurant ‘La Pista’.

El preu de l’esmorzar i la gimcana és de 20 euros, mentre que amb el dinar és de 30 euros. La trobada permet la participació d’un màxim de 40 vehicles i els requisits per participar són que el cotxe tingui la ITV i l’assegurança al dia. Les inscripcions es poden fer fins al dijous 12 de setembre trucant al telèfon 616 43 72 64, enviant un watshaap al 618 00 88 37 o enviant un correu a salomoclassics@gmail.com
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla