Notícies
Foto: Provita
05 de setembre del 2019
La platja d’Altafulla clou l’agost amb dos incidents destacats i una afluència de banyistes que arriba a les 9.000 persones
L’arribada del mes de setembre ha capgirat la situació i ara el límit se situa en els 1.000 banyistes al matí i en els 500 a la tarda
La temporada de platja a Altafulla ha tancat el tercer mes en funcionament amb dues incidències destacables, les primeres i molt probablement les últimes d’aquest estiu, com ha explicat el responsable al municipi de l’empresa de socorrisme Provita, Pol Llàcer. L’incident de més impacte va ser el de la dona que gairebé s’ofega per culpa de les onades, i que va ser traslladada a l’Hospital de Santa Tecla després que els Serveis Mèdics d’Emergències (SEM) la reanimessin. L’altre, va ser un cas d’epilèpsia.

Pel que fa a l’afluència de gent, Llàcer ha assegurat que ha estat un mes força mogut. No en va, el nombre de visites entre setmana ha estat el doble que al juliol amb una xifra d’entre 5.000 i 7.000 persones, mentre que la situació els caps de setmana ha anat més enllà amb 9.000 persones. Totes aquestes dades corresponen als matins, i és que a la tarda el nombre de banyistes es reduïa en 2.000 persones.

L’arribada del mes de setembre, però, ha canviat la situació completament. Les persones que estiuejaven a la vila i les que estaven de pas ja han marxat, i això provoca que als matins no s’arribi als 1.000 banyistes, mentre que a la tarda la barrera se situa en 500 banyistes.

La temporada de platja va donar el tret de sortida el passat 15 de juny i s’allargarà fins al 22 de setembre, en horari de dos quarts d’11 del matí a dos quarts de 8 de la tarda. L’empresa Provita disposa al municipi de tres socorristes i un reforç, i també es fa càrrec del servei de vigilància a la Piscina Municipal.
Pol Llàcer, socorrista responsable de Provita
Pol Llàcer, socorrista responsable de Provita
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla