Notícies
Foto: MNAT
05 de setembre del 2019
Caius i Faustina realitzen l’última visita de l’estiu a la Vil·la Romana dels Munts aquest dissabte 7 de setembre
Els assistents coneixeran de primera mà els aspectes més interessants i curiosos de la residència
El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) ofereix aquest dissabte 7 de setembre, a les 7 de la tarda, l’última visita teatralitzada de l’estiu per la Vil·la Romana dels Munts d’Altafulla.

Segons expliquen els mateixos organitzadors, una ocasió única per conèixer la vida en una vil·la de l’entorn de Tàrraco, que va ser residència de Caius Valerius Avitus, un dels duumvirs de la ciutat al segle II.

De fet, serà el mateix Caius, i la seva esposa i senyora de la casa, Faustina, els que faran d’amfitrions en aquest recorregut guiat. Els assistents coneixeran de primera mà els aspectes més interessants i curiosos de la residència: les estances, el seu funcionament, les tasques que s’hi feien i com era la vida en aquest entorn privilegiat.

Com a bons amfitrions, el Caius i la Faustina convidaran els visitants a un aperitiu amb vi, mel i fruites, un refresc i diversos productes de la terra.

L’activitat té una durada aproximada de dues hores. El preu és de 8 euros per als majors de 16 anys, i de 5 euros per als nens d’entre 5 i 16 anys. Els menors de 5 anys tenen l’entrada gratuïta. Per participar-hi, cal fer reserva prèvia als telèfons 977 25 15 15 o 977 65 28 06, o al correu mnat@gencat.cat
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla