Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
06 de setembre del 2019
Els Diables d’Altafulla enceten la Festa Major Petita de Sant Antoni amb els coets d’esclat i el repic de campanes
La festivitat arriba enguany amb més d’una trentena d’actes per a grans i petits, que s’allargaran fins al 14 de setembre
Els coets d’esclat han donat el tret d’inici aquest migdia a la Festa Major Petita de Sant Antoni d’Altafulla, que arriba enguany amb més d’una trentena d’actes per a grans i petits.

Els encarregats d’obrir la festa aquest divendres seran el dinar de germanor de la gent gran, la presentació de l’exposició del pintor Josep Mª Bellido al Museu Etnogràfic; l’itinerari pels arbres d’interès d’Altafulla; i l’assaig previ a la Diada Nacional i la Diada de la Festa Major de la Pobla de Montornès dels Castellers d’Altafulla.

La jornada de dissabte estarà marcada pel concurs de tir al plat, la XXI Pujada a l’Ermita de Sant Antoni-‘Memorial Baltasar Rabassa’, les sortides de 20 minuts en catamarà, paddle surf i caiac del CM Altafulla, el Súper Tobogan d‘aigua de 75 metres d’ATECA, el cicle Altafujazz amb Eduard Carreras i Dani Sánchez, i el plat fort, la XIX Fira Gastronòmica de les Cultures amb les actuacions de ‘Maria Vidal Trio’ i ‘Band the cool’.

El diumenge, serà el torn de nou del concurs de tir al plat, el Concurs de Bitlles Catalanes, la jornada de dibuix infantil Josep Sala, del ‘Vermut Rumbero’ dels Castellers d’Altafulla, del concert de comiat de l’estiu de la Geladeria La Perla a càrrec del Grup Vintage, del contacontes d’Eugènia González ‘La Rosa’, la cercavila amb els Bastoners i Gegants d’Altafulla, i el cinema a la fresca amb el film ‘El meu veí Totoro’.

El dilluns tindrà lloc la màster class de zumba amb Jordi Giralde i Anna Mateu, mentre que dimarts serà el torn del correfoc dels Diables Petits d’Altafulla i el sopar popular, que clourà amb el ball de Festa Major a càrrec de l’orquestra ‘Swing Latino’.

La jornada central de la festivitat se celebrarà el dimecres 11 de setembre, coincidint, com és habitual, amb la Diada Nacional de Catalunya. Les sardanes, la missa solemne de la mà de la Coral Nous Rebrots, i l’actuació dels Castellers d’Altafulla, seran els protagonistes de la vessant més festiva de la celebració, a l’Ermita de Sant Antoni.

A la tarda, el programa es traslladarà a la plaça Martí Royo amb l’espectacle infantil amb la companyia ‘Més Tomàcat’. I la jornada culminarà amb el Correfoc dels Diables d’Altafulla, a la plaça del Pou.

El programa d’activitats s’allargarà fins al 14 de setembre amb el partit de futbol entre el CE Altafulla i l’Atlètic Valls, corresponent a la segona jornada de lliga, i la Diada Castellera amb la Colla Joves Xiquets de Valls, els Minyons de Terrassa i els Castellers d’Altafulla, com a plats forts.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla