Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
06 de setembre del 2019
La Fira Gastronòmica de les Cultures celebra la 19a edició amb la música com a protagonista
Els altafullencs ‘Maria Vidal Trio’ i el grup de versions ‘Band the cool’ seran els encarregats de completar la proposta culinària amb la seva veu i la melodia dels seus instruments a partir de les 10 de la nit
L’inici de la Festa Major Petita amb els coets d’esclat i el repic de campanes a càrrec del Ball de Diables d’Altafulla ha inaugurat el programa d’activitats que la regidoria de Festes, encapçalada per Àlex Cañas, ha preparat perquè els altafullencs i altafullenques gaudeixin al màxim fins al 14 de setembre. Una de les propostes tradicionals i més importants és la Fira Gastronòmica de les Cultures, que enguany celebra la 19a edició, i ho fa amb una novetat musical aquest dissabte 7 de setembre a les 9 de la nit.

Els altafullencs ‘Maria Vidal Trio’ i el grup de versions ‘Band the cool’ seran els encarregats de completar la proposta culinària amb la seva veu i la melodia dels seus instruments a partir de les 10 de la nit, per aquest ordre. El regidor de Festes, Àlex Cañas, ha explicat que amb aquesta decisió es pretén potenciar i donar més visibilitat a la Fira Gastronòmica de les Cultures.

La cantant Maria Vidal, que coneix molt bé la Fira Gastronòmica de les Cultures, ha reconegut que el fet d’incorporar un vessant musical “és una idea genial perquè atraurà més gent” i pot fer que la fira agafi més reputació al territori, però sobretot, que “es faci més caliu i més poble”.

La Fira Gastronòmica de les Cultures començarà a les 9 de la nit amb l’obertura de les set parades dels veïns i veïnes que han decidit participar perquè els visitants i la resta de vilatans gaudeixin de petits tastos de menjars típics de diversos llocs d’arreu. Tot plegat, per un 1,5 euros cada tiquet.

Els participants determinen quina mena de menjar fa, procurant que no coincideixin els plats, de manera que hi hagi una àmplia diversitat gastronòmica. Sigui com sigui, als participants no se’ls cobra res per muntar la parada i el que ingressen durant la festa és íntegrament pel particular.
Àlex Cañas, regidor de Festes
Maria Vidal, cantant
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla