Notícies
Foto: Eduard Carreras
06 de setembre del 2019
Eduard Carreras i Dani Sánchez presenten ‘Camins 1991-2018’ en un nou cicle de l’Altafujazz
El duet gironí repeteix l’experiència del 2017, quan van presentar ‘Ànima Negra’ davant el públic altafullenc
Com cada primer cap de setmana de mes, el cicle Altafujazz torna a la pallissa de l’Era del Senyor. Aquesta vegada ho fa el dissabte 7 de setembre, a dos quarts de 9 del vespre, amb Eduard Carreras (veu i guitarra) i Dani Sánchez (baix) actuant en el marc de la Festa Major votiva del quadre de Sant Antoni.

El duet gironí presentarà ‘Camins 1991-2018’, un recorregut pels 27 anys de trajectòria musical d’Eduard Carreras amb diferents projectes com Blues de Rostoll, Siluets, Borderline blus band, Pexsomblues i Ànima Negra. El disc inclou 15 cançons. Algunes inèdites i altres no, però totes originals de Carreras o adaptacions al català o el castellà de clàssics com ara ‘Fever i Oh Pretty Woman’ (Albert King), reinterpretada amb el títol ‘Bella muchacha’.

Toni Pla, director artístic de l’Altafujazz ha destacat que tot i l’ampli recorregut que Eduard Carreras té en el món de la música, aquest és el primer treball en solitari que ha realitzat des del 1991. Per això, “serà un gran plaer presentar-lo a l’Era del Senyor”, ha sentenciat.

Aquesta no és la primera vegada que Eduard Carreras i Dani Sánchez actuen junts al cicle Altafujazz. L’anterior vegada va ser per presentar ‘Ànima Negra’ el 2017, tot i que Carreras ja havia tingut una experiència prèvia a la vila. Sobre ell, Toni Pla ha destacat que “és un especialista del jazz dels anys 50” i que té “una veu molt especial” que de ben segur farà que la vetllada sigui molt entranyable.

El cicle Altafujazz amb Eduard Carreras i Dani Sánchez presentant ‘Camins 1991-2018’, tindrà lloc aquest dissabte 7 de setembre, a dos quarts de 9 del vespre, a la Pallissa de l’Era del Senyor.
Toni Pla, director artístic de l'Altafujazz
Toni Pla, director artístic de l'Altafujazz
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla