Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
06 de setembre del 2019
La Biblioteca Municipal dona el tret de sortida a la temporada aquest dilluns amb el nou horari de matí i tarda
La prioritat en aquest inici de curs serà acabar els treballs iniciats arran del trasllat a la nova seu perquè tots els llibres del fons estiguin catalogats i a l’abast de tothom
Una vegada ha finalitzat l’etapa de la Bibliomar al Parc de Voramar, la Biblioteca Municipal del carrer Vinyet reprèn la seva activitat aquest dilluns 9 de setembre amb el nou horari de matí i tarda que permetrà posar el servei a l’abast de tothom, sobretot a aquelles persones que treballen a torns o tenen temps lliure al matí. Les portes del centre obriran de 10 del matí a 1 del migdia i de 4 a 8 de la tarda.

Aquesta proposta ja s’havia posat sobre la taula abans de l’estiu, però la bona resposta que ha tingut durant els mesos de juliol i agost ha resolt tots els dubtes que hagués pogut generar. I és que el nombre d’usuaris durant l’estiu ha estat d’entre 50 i 60 persones diàries, amb una assistència mínima de 35 usuaris, i una màxima que ha repuntat fins al centenar de persones.

Gemma Maymó, regidora de Cultura a l’Ajuntament d’Altafulla, ha explicat que la prioritat per aquest inici de temporada és “acabar la feina iniciada arran del trasllat a la nova seu”. I és que encara s’han de catalogar molts llibres per garantir que estiguin a l’abast dels usuaris. Pel que fa a les activitats, algunes tindran continuïtat, com és el cas dels clubs de lectura. Dies abans, l’edil ja havia anunciat la inclusió dels “contacontes que arriben subvencionats pel Consell Comarcal del Tarragonès (CCT)”.

En aquest sentit, l’edil responsable de l’àrea ha reconegut que “repensarem les activitats” i que el tarannà de la Biblioteca Municipal seguirà la línia dels últims anys, amb alguna diferència i la voluntat de tenir tot el fons bibliotecari a la sala i en el servei de préstec.

Per demanar qualsevol mena d’informació sobre la Biblioteca Municipal i les seves activitats, es pot trucar al 977 65 11 76 o enviar un whatsapp al 608 58 95 30, enviar un correu a activitatsbiblioaltafulla@gmail.com o a altafullallegeix@gmail.com, o visitar la seva pàgina de Facebook, ‘Marti Magriñà’.
Gemma Maymó, regidora de Cultura
Gemma Maymó, regidora de Cultura
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla