Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
09 de setembre del 2019
Els concerts de ‘Maria Vidal Trio’ i ‘Band the cool’ posen la cirereta al pastís a la XIX Fira Gastronòmica de les Cultures
Els usuaris han tastat els diferents menjars del país i alguns d’arreu del món de les set parades participants i després han omplert la plaça de l’Església per cantar i ballar
La XIX Fira Gastronòmica de les Cultures, que ha tingut lloc aquest dissabte a la nit en el marc de la Festa Major Petita d’Altafulla, ha estat un èxit absolut. Els dos concerts a càrrec de ‘Maria Vidal Trio’ i ‘Band the cool’ han suposat l’ingredient perfecte per complementar a la tradicional proposta culinària amb diferents àpats d’arreu del món.

La regidoria de Festes a l’Ajuntament d’Altafulla tenia l’objectiu de fer “més visible la fira i que no quedés tan desangelada”, com ha explicat l’edil responsable de l’àrea, Àlex Cañas. I és que la plaça s’ha omplert de gom a gom per gaudir amb la música de la formació altafullenca, marcada per la dolça veu de Maria Vidal, i per ballar amb el grup de versions, que ha fet embogir la plaça de l’Església interpretant cançons del rock català, el pop espanyol i altres clàssics com ‘I will survive’.

Pel que fa a la Fira Gastronòmica, enguany ha comptat amb set parades i amb menjars de diferents llocs de l’estat i alguns d’arreu del món. Els usuaris han pogut degustar arròs, crema catalana, samfaina, ‘morcilla’ d’arròs, musclos amb salsa, sardines, diferents plats de pasta i pastissos de figues i galeta.

El regidor de Festes, Àlex Cañas, ha reconegut que de cara a la pròxima edició, l’objectiu serà “treballar perquè repeteixin les parades que han participat enguany”, amb el desig que més veïns de la vila s’animin a prendre part de la proposta “perquè les festes són participació i un punt social on tots col·laboren”, ha sentenciat.

L’èxit d’enguany amb la simbiosi entre la proposta gastronòmica i la proposta musical convida a pensar que l’any vinent es repetirà el mateix format. Per si no hi hagués prou, la Fira Gastronòmica de les Cultures complirà vint anys de trajectòria consecutiva i Altafulla bé ho haurà de celebrar com l’ocasió ho mereix.
Àlex Cañas, regidor de Festes
Àlex Cañas, regidor de Festes
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla