Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
09 de setembre del 2019
El sopar popular d’aquest dimarts es trasllada al Pavelló Municipal per la previsió de pluja
Els 286 comensals gaudiran d’un menú amb amanida mesclum, arròs amb closca, gelat, aigua i vi, i el ball de nit a càrrec de l’orquestra ‘Swing Latino’
El sopar popular de la Festa Major votiva de Sant Antoni canvia d’escenari. La cita que hauria de tenir lloc al Parc del Comunidor finalment se celebrarà al Pavelló Municipal d’Altafulla aquest dimarts 10 de setembre. La previsió de pluja ha obligat a l’organització, a càrrec de la regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Altafulla, a prendre aquesta decisió per garantir l’èxit d’un dels actes tradicionals del programa.

Així ho ha explicat l’edil responsable de l’àrea, Àlex Cañas, qui ha remarcat que “la previsió de pluja és elevada” i tots els actes a l’aire lliure són susceptibles de patir una cancel·lació. En aquest sentit, l’organització no ha volgut posar en risc la celebració de l’esdeveniment i ja s’ha posat mans a la feina per traslladar el sopar i la festa al pavelló.

El sopar comptarà amb 286 comensals entre petits i grans, que gaudiran d’un menú amb amanida mesclum, arròs amb closca, gelat, aigua i vi.

Enguany, la regidoria de Festes ha posat a disposició dels vilatans i vilatanes un lot sostenible, amb l’objectiu que l’utilitzin en altres dinars i sopars populars que es puguin organitzar en el futur. El paquet conté dos plats, coberts i got reutilitzables, i es pot adquirir a un preu de 3 euros a l’Ajuntament d’Altafulla i l’Oficina de Turisme, a la plaça dels Vents. Els que no comprin el lot hauran de portar el seus coberts, plats i gots de casa.

La cirereta al pastís al sopar popular de la Festa Major Petita d’Altafulla la posarà l’orquestra ‘Swing Latino’ amb el ball de nit. Aquesta formació musical està formada per 11 components i promet una actuació “amb una percussió contundent, metalls brillants i guitarres i veus que desdobleguen quan el ritme així hi imposa”, com així destaquen en el seu web.
Àlex Cañas, regidor de Festes
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla