Notícies
Foto: Danina Martínez
10 de setembre del 2019
L’Ajuntament d’Altafulla i Mans per l’Acció Solidària endeguen un taller de ball social per a la gent gran
L'activitat forma part de les activitats que els avis i àvies del municipi podran gaudir aquest curs 2019-20
La regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala Inma Morales, i Mans per l’Acció Solidària, han endegat un taller de ball social per als avis i àvies del municipi, que començarà el pròxim 1 d’octubre amb l’inici del nou curs.

En aquest taller, la gent gran d’Altafulla podrà practicar diverses modalitats del ball de línia com bachata, rock, fox, cúmbia, vals, tango salsa, entre altres. Danina Martínez, responsable de Mans per l’Acció Solidària, ha explicat que és una proposta pensada perquè “tothom pugui ballar de forma individual i sortir a passar-s’ho bé”.

Les sessions tindran lloc els dimarts i dijous, de dos quarts de 5 a dos quarts de 6 de la tarda a les antigues Escoles Teresa Manero. Més enllà d’aquestes dues jornades setmanals, Danina Martínez ha reconegut que li agradaria organitzar una trobada conjunta amb altres balls de línia del Tarragonès perquè els avis i àvies mostrin el que han après durant el curs.

El taller de ball social per a la gent gran està organitzat per l’Ajuntament d’Altafulla i Mans per l’Acció Solidària, i forma part de la llista de propostes que la regidoria d’Acció Social i Gent Gran ha preparat per al nou curs 2019-20. Per més informació i inscripcions cal trucar al consistori al 977 65 00 08 o enviar un correu a mriambau@altafulla.altanet.org.
Danina Martínez, responsable de Mans per l'Acció Solidària
Danina Martínez, responsable de Mans per l'Acció Solidària
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla