Notícies
Foto: Policia Local de Torredembarra
16 de setembre del 2019
Torredembarra complementarà la tasca de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra amb seguretat privada
La Junta Local de Seguretat ha pres aquesta determinació davant la notable baixa d’efectius durant les darreres setmanes
L’Ajuntament de Torredembarra contractarà seguretat privada per compensar l’allau de baixes i les prejubilacions a la Policia Local. Així ho ha determinat la Junta Local de Seguretat celebrada aquest divendres amb caràcter extraordinari.

La pèrdua de diversos efectius en les darreres setmanes ha obligat a prendre aquesta decisió, que se suma a la proposta que els Mossos d’Esquadra demanin menys col·laboració de la Policia Local en l’exercici de les seves competències i a la conclusió dels nous processos selectius per a agents de policia.

L’alcalde, Eduard Rovira, ha explicat que la proposta de complementar la tasca de la Policia Local i Mossos d’Esquadra amb seguretat privada ha donat bons resultats en altres poblacions, tot i subratllar que la contractació seria complementària i subordinada a l’autoritat policial.

La Junta Local de Seguretat també ha servit per posar sobre la taula el futur de la comissaria dels Mossos d’Esquadra al municipi. Tot apunta que l’equipament estigui enllestit l’any 2021.

A la reunió, hi han assistit l’alcalde, Eduard Rovira; el delegat del Govern al Camp de Tarragona, Òscar Peris; el subdelegat del Govern, Joan Sabaté; el director territorial d’Interior a Tarragona, Joan Carles de la Monja; i comandaments de la Policia Local, Mossos d’Esquadra, Policia Nacional, Guàrdia Civil i Protecció Civil de Torredembarra.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla