Notícies
Foto: Escola de Naturalistes El Corriol
09 d'octubre del 2019
L’Escola de Naturalistes El Corriol d’Altafulla treballa per ampliar l’oferta al municipi amb una nova extraescolar els dilluns a la tarda
La proposta vol donar resposta a l’elevada demanda de les famílies, que ja han esgotat les places per les sessions quinzenals dels dissabtes
L’Escola de Naturalistes El Corriol del GEPEC afronta amb optimisme el nou curs a la Finca Canyadell d’Altafulla. L’entitat posa en marxa la nova campanya aquest mes d’octubre amb sessions cada dos dissabtes de mes, d’11 del matí a 1 del migdia.

Una de les monitores responsables al municipi, Eli Chacón, ha avançat que les propostes aniran adreçades a infants d’entre 5 i 11 anys, i giraran entorn dels rastres animals, el reciclatge, les platges, o les aus migratòries, entre moltes altres temàtiques. El programa donarà el tret de sortida el proper 26 d’octubre amb grups reduïts d’una dotzena de participants. Cristina Cebrián és una altra de les monitores que acompanyarà la canalla en aquest descobriment de l’entorn.

Les places són limitades, i a hores d’ara les inscripcions es troben en llista d'espera, de tal manera que les que puguin quedar lliures es posaran a disposició d’aquelles persones que hagin quedat fora.

Davant d’aquest gran interès per part de les famílies, l’entitat treballa per ampliar l’oferta al municipi amb una nova extraescolar els dilluns a la tarda. De moment, la proposta ha estat ben rebuda, i ara resta a l’espera d’assolir el volum suficient de participants per poder tirar-la endavant. Les famílies interessades en rebre més informació poden posar-se en contacte amb l’entitat a través del correu electrònic escoladenaturalistes@gmail.com.

Més enllà d’apropar els infants a la natura i donar-los a conèixer el seu entorn mediambiental, l’activitat a la Finca Canyadell també afavoreix els seus hàbits de conducta i de relacions socials, així com diversos problemes relacionats amb la salut. Un dels responsables del GEPEC, Ramon Ferré, ha explicat que recentment s’han publicat diversos estudis que així ho demostren.

L’Escola de Naturalistes El Corriol és qui gestiona la finca i qui hi desenvolupa les seves activitats de coneixement, divulgació i sensibilització de l'entorn local, gràcies a un acord de custòdia amb l’Ajuntament d’Altafulla.
Eli Chacón, monitora de lleure
Eli Chacón, monitora de lleure
Ramon Ferré, responsable del GEPEC
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla