Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
18 d'octubre del 2019
El Centre d’Estudis d’Altafulla culmina el cicle de conferències de tardor sobre la Memòria Històrica
La tercera i última cita tindrà lloc aquest divendres a les 19h al local de l’entitat, i girarà entorn dels consells de guerra i els indrets de la repressió al nostre territori
El Centre d’Estudis d’Altafulla celebra aquest divendres la tercera i última proposta del cicle de conferències de tardor, enguany dedicat a la Memòria Històrica.

Aquesta darrera cita tindrà com a protagonistes a Xavier Fernández, redactor en cap del Diari de Tarragona, i a l’historiador Xavier Tolosana, que en aquesta ocasió aproparan als assistents ‘Els consells de guerra i els indrets de la repressió del franquisme a les comarques de Tarragona’.

La temàtica triada aquest 2019, coincidint amb la celebració del 80è aniversari del final de la Guerra Civil, ha tingut molta bona acollida entre la ciutadania, que ha volgut conèixer de primera mà tots els detalls del conflicte des de la proximitat.

La primera va ser introductòria, mentre que la segona va ser de caràcter més específic amb Altafulla com a eix central. Aquesta darrera torna a ampliar horitzons i aprofundeix en el conjunt de les comarques de Tarragona.

El col·loqui tindrà lloc a les 7 de la tarda al local del Centre d’Estudis.

Un cop culminat el cicle de conferències, el Centre d’Estudis es desplaçarà aquest dissabte fins l’Hospitalet de l’Infant per participar en la VIII Trobada de Centres d’Estudis del Camp de Tarragona, la Conca i el Priorat.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla