Notícies
Foto: Facebook
18 d'octubre del 2019
Daniela Barbieri obre les portes del seu taller per presentar la nova temporada de tardor-hivern
Els vestits de núvia tornen a ser el seu producte estrella, juntament amb la bijuteria. Els assistents també poden trobar peces de temporades anteriors
La dissenyadora de moda Daniela Barbieri presenta la nova temporada de tardor-hivern aquest cap de setmana a Altafulla. Tant dissabte com diumenge obrirà les portes del seu taller per donar a conèixer a la ciutadania les seves noves creacions, entre les quals els vestits de núvia tornen a ser un dels seus productes estrella. Els visitants també hi podran trobar peces de temporades anteriors.

La bijuteria serà un altre dels articles que exposarà aquest cap de setmana al seu local. Peces elaborades amb teles reciclades de mostraris de la indústria tèxtil.

Daniela Barbieri ha parlat d’un model de moda sostenible d’estils bohemi i ‘vintage’ amb productes i elaboració de km 0. Els seus dissenys destaquen per la seva exclusivitat.

L’horari del dissabte serà de 5 de la tarda a 9 del vespre; i el del diumenge, de 10 del matí a 2 del migdia, i de 5 a 8 de la tarda. El taller està situat al número 48D de la Ronda d’Altafulla.
Daniela Barbieri, dissenyadora
Daniela Barbieri, dissenyadora
Daniela Barbieri, dissenyadora
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla