Notícies
24 de març del 2015
Les obres de connexió entre Altafulla i Torredembarra per la zona dels Munts es reprendran el proper mes d’abril
L’alcalde torrenc, Enric Grangel, ha anunciat l’inici dels treballs després de negociar amb el propietari d’una de les finques que limita el vial
L’Ajuntament de Torredembarra anunciava a finals del 2014 que les obres de connexió entre el municipi i Altafulla per la zona dels Munts es reprendrien durant el primer trimestre d’aquest 2015. Superat aquest termini, la regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Altafulla s’ha posat en contacte de nou amb el consistori torrenc per desencallar la situació el més aviat possible. Aquest mateix dilluns, el batlle, Enric Grangel, li ha confirmat al regidor Jordi Molinera que les tasques s’iniciaran a principis del proper mes d’abril.

En un primer moment, els treballs, inclosos dins del contracte de l'aigua de SOREA i realitzats per l'empresa Teyco, s’havien vist afectats per la presumpta trama de corrupció que acusava el consistori torrenc. Un entrebanc, però, que ja es va poder solucionar. Les dificultats passaven ara per negociar amb el propietari d’una de les finques que limita amb un dels costats del vial. Sembla ser que també s’ha arribat a un acord.

A hores d’ara, queda pendent una darrera capa asfàltica. Fins ara el carrer era de sorra i presentava unes condicions insuficients per circular.
Jordi Molinera, regidor d'Urbanisme
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla