Notícies
Foto: Associació Mediambiental La Sínia
05 de novembre del 2019
La Xarxa d’Observadors Ambientals de la Conca del riu Gaià impartirà cinc jornades de formació arreu del Baix Gaià
Impulsat per l’Associació Mediambiental la Sínia, el projecte tindrà lloc al Catllar, Vila-rodona, Altafulla, Querol i Santa Coloma de Queralt del 8 al 29
Amb l’objectiu de vincular la població local en la tasca a favor de la conservació de la biodiversitat i els hàbitats del territori, l’Associació Mediambiental la Sínia presenta la Xarxa d’Observadors Ambientals de la Conca del riu Gaià (XOAG), finançada pel premi de la Fundació Girbau i amb el suport dels Ajuntaments del Catllar, Vila-rodona, Querol, Santa Coloma de Queralt i Altafulla.

Durant el mes de novembre se celebraran cinc jornades per tal de formar observadors arreu del Baix Gaià. Les sessions tindran una durada de dues hores i mitja. Es presentarà la Xarxa d’Observadors Mediambientals, es realitzarà una breu formació i els voluntaris podran registrar-se. La jornada que se celebrarà a Altafulla tindrà lloc al Centre d’Entitats del Parc del Comunidor el divendres 22 a partir de dos quarts de 7.

A les jornades es pretén establir línies d’actuació bàsiques lligades als projectes que l’Associació Mediambiental la Sínia desenvolupa en el marc del Programa de Custòdia Fluvial del riu Gaià, així com constituir un grup d’observadors experimentats. Per assolir els objectius, es duran a terme sessions de formació teòrica complimentades amb sessions pràctiques on els participants aplicaran les metodologies d’observació treballades prèviament. Les jornades se celebraran durant el mes de novembre a Santa Coloma de Queralt, Altafulla, Vila-rodona, El Catllar i Querol.
Hèctor Hernàndez, coordinador de l'Associació Mediambiental La Sínia
Hèctor Hernàndez, coordinador de l'Associació Mediambiental La Sínia
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades