Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
05 de novembre del 2019
L’ANC d’Altafulla respondrà a la crida de Tsunami Democràtic aquest dissabte 9 de novembre
El moviment ha convocat una jornada d'activitats culturals, polítiques i festives, coincidint amb el dia de reflexió
La territorial de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) d’Altafulla se sumarà aquest proper dissabte 9 de novembre a la jornada d’activitats culturals, polítiques i festives que ha convocat Tsunami Democràtic, coincidint amb el dia de reflexió.

Ho farà de manera consensuada amb l’Ajuntament d’Altafulla en el marc del programa de la Festa Major de Sant Martí. Segons ha avançat el secretari de l’entitat al municipi, Pere Piqué, la intenció és prendre part en els actes que se celebrin al llarg de la jornada, i també preveuen participar en la manifestació que hi ha convocada a Tarragona a les 8 del vespre.

La territorial ha d’acabar de definir a nivell intern la seva participació en tots aquests actes. Aquest dimarts es reuneix amb l’Ajuntament, i és molt probable que aquest dimecres ho faci amb la Regió 4, de la qual en forma part. Un cop celebrades aquestes dues trobades, l’assemblea local acabarà de tancar l’agenda del dissabte.

Sota el lema 'El dia 9-N fem-los reflexionar', Tsunami Democràtic insta la ciutadania a organitzar-se a totes les ciutats, pobles i barris del país, entre les 4 de la tarda i les 10 del vespre.

Segons ha explicat en un comunicat, l'objectiu de la mobilització és “fer reflexionar l'Estat, recordar-li que no pot restringir ni limitar el dret a la llibertat d'expressió, la lliure reunió i manifestació, així com retreure-li que els conflictes polítics s'han de resoldre políticament”.

Insisteix en el lema “Sit and talk”, i recorda que no és la primera vegada que un moviment planteja mobilitzacions per un dia de reflexió i que fins ara mai ha estat un problema ni s'han iniciat cap tipus d'acció contra els que s'han manifestat. En aquest sentit, recorda que moviments com el del 15-M o els indignats ja ho van fer i posa els exemples del dia previ a les eleccions en 2011 i 2015.
Pere Piqué, secretari de l'ANC d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla