Notícies
Foto: Biblioteca d'Altafulla
06 de novembre del 2019
La Biblioteca d’Altafulla celebrarà aquest dijous una activitat de lleure i jocs de taula
La proposta s’emmarca en la celebració del primer aniversari de la Biblioteca al carrer Vinyet, com a acte de la Festa Major de Sant Martí
La Biblioteca Municipal d’Altafulla oferirà aquest dijous una jornada pedagògica i de lleure de jocs de taula a càrrec de l’empresa barcelonina Lu2. Aquesta activitat arriba en el marc de la Festa Major de Sant Martí, i es tracta d’una de les propostes que se celebren en commemoració del primer aniversari del centre al carrer Vinyet. Sònia Segura, una de les responsables de la Biblioteca, ha destacat la bona recepció que estan tenint les activitats.

D’altra banda, la pròxima activitat que se celebrarà a la Biblioteca dins el programa commemoratiu serà el 14 de novembre. L’activitat, a càrrec d’Agus Farré, es tracta d’un segon contacontes anomenat ‘Kana Ma Kana / Temps era temps’. En aquesta ocasió, l’activitat també s’emmarca dins de la tardor de contes del Consell Comarcal del Tarragonès. Sònia Segura no ha volgut avançar gaires detalls de l’activitat.

La celebració del primer aniversari va donar el tret de sortida el dijous 17 d’octubre. Eugenia Gonzalez va encetar el programa commemoratiu amb un contacontes anomenat ‘Visca la meva biblioteca!’. En paraules de Sònia Segura, l’activitat va ser un èxit i la canalla va gaudir d’un agradable recital de contes.
Sònia Segura, auxiliar de bibliotecària
Sònia Segura, auxiliar de bibliotecària
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla