Notícies
Foto: De Bar
07 de novembre del 2019
El veí Pere Inglés impulsa el nou projecte cultural ‘Llenceria Literària’
El cicle oferirà des d’ara i fins al maig una sessió mensual que combinarà la gastronomia amb els minicontes al restaurant De Bar
El veí d’Altafulla i periodista Pere Inglés posa en marxa aquest mes de novembre un nou projecte cultural al municipi. Després d’impulsar les exitoses Trobades Gastroliteràries Nestor Luján, que recentment han encetat la segona temporada, la seva inquietud el porta ara a impulsar la nova proposta ‘Llenceria Literària’. Sis sessions que combinaran la gastronomia i la literatura cada primer dissabte de mes fins al maig. Segons ha avançat Pere Inglés als micròfons d’Altafulla Ràdio, la proposta pretén amenitzar els caps de setmana al municipi amb un aperitiu i la lectura de minicontes, “dues apostes de caràcter molt suggeridor que val molt la pena conèixer” i per les quals s’ha mostrat “molt il·lusionat”.

Una afirmació sobre la brevetat de la llenceria i la literatura com a virtut és la que dona nom al nou cicle.

El tret de sortida serà aquest dissabte 9 de novembre de la mà de l’actriu Sonia Ezquerra, a qui al llarg d’aquesta primera temporada acompanyaran les també actrius Sara Sansuan, Miryam Guilimany, i Maria Lluïsa Magaña. La resta de cites estan programades pel 14 de desembre, l’11 de gener, el 8 de febrer, el 18 d’abril, i el 9 de maig.

Les propostes s’allargaran d’1 a 2 del migdia al restaurant De Bar, i tindran un preu de 10 euros cadascuna. Per participar en qualsevol d’aquestes sessions, cal fer reserva prèvia al telèfon 877 01 18 43.
Pere Inglés, impulsor del cicle
Pere Inglés, impulsor del cicle
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla