Notícies
12 de novembre del 2019
Hèctor López Bofill no representarà la demarcació de Tarragona al Senat després del 10N
El regidor de Junts x Altafulla encapçalava la llista de JxCat, i ha estat el setè candidat més votat amb un total de 57.440 suports i un percentatge de 15,45%
Hèctor López Bofill no ha accedit a la cambra alta en les eleccions d’aquest diumenge 10N. L’altafullenc, que repetia com a cap de llista al Senat en la candidatura de Junts per Catalunya a Tarragona, ha tancat la jornada amb uns resultats molt similars als que va registrar el 28A, quan va ser el setè candidat més votat amb un total de 61.059 vots i un percentatge del 15,26%. En aquesta nova convocatòria ha mantingut la posició, amb 57.440 suports i un percentatge del 15,45%.

Miquel Aubà, Laura Castel i Josep Rufà, d'ERC, i Santi Castellà, del PSC, seran els quatre senadors que representaran la circumscripció de Tarragona a Madrid.

Malgrat no ser un d’aquests nous representants a la cambra alta, s’ha mostrat molt satisfet pels resultats obtinguts, tant pel conjunt de l’independentisme com per la seva formació. En una entrevista a Altafulla Ràdio, ha celebrat que l’independentisme continuï sumant en vots i escons, i que Junts hagi pujat en 22.000 vots malgrat la baixada de participació.

Per Bofill, els resultats obtinguts aquest cap de setmana “evoquen a una situació de ruptura” que considera “inevitable”, i que “per fer-la efectiva, cal que des de Catalunya ens organitzem políticament”. Tot i defensar el diàleg, no veu possibilitat de negociació amb el govern que pugui sortir.

Hèctor López Bofill ha assegurat que “la situació a Espanya continuarà bloquejada mentre es negui el conflicte polític amb Catalunya”, i ha asseverat que “davant de la negació reiterada i constant per part de les institucions espanyoles, cal ser una muralla humana”.

El regidor de Junts per Altafulla ha insistit que “la República Catalana està cada vegada més a prop”.
Hèctor López Bofill, regidor de Junts per Altafulla
Hèctor López Bofill, regidor de Junts per Altafulla
Hèctor López Bofill, regidor de Junts per Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla