Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
15 de novembre del 2019
Altafulla celebra els darrers actes de la Festa Major de Sant Martí aquest cap de setmana
L’Ajuntament ja ha posat fil a l’agulla als preparatius de Nadal. Hi ha convocada una reunió informativa el 20 de novembre a les 19h a la Sala de Plens
Altafulla encara la recta final de la Festa Major de Sant Martí aquest cap de setmana. La festivitat va arrencar l’1 de novembre amb més d’una setantena d’actes programats, i s’allargarà fins aquest diumenge.

Les activitats es reprenen aquest divendres a les 7 de la tarda a l’envelat del parc del Comunidor amb un espectacle de ball a càrrec de l’escola Dansclas. El dissabte a les 10 del matí serà el torn de l’itinerari guiat ‘Com era Altafulla fa 100 anys?’, de la mà del Centre d’Estudis; a tres quarts d’11 a la Pallissa de l’Era del Senyor, de l’exposició dels treballs de la Jornada de Dibuix Infantil Josep Sala que es va celebrar per Sant Antoni; i a dos quarts de 12, del Rally Fotogràfic-Gimcana Martí Royo, on els participants podran conèixer les obres del ceramista a través d’una activitat lúdica i familiar.

A la tarda, de 5 a 8 a les antigues escoles Teresa Manero, agafarà el relleu el taller de Pessebres. El seguiran la VIII Trobada de Novel·la Negra, a dos quarts de 7 al Museu Etnogràfic; el taller de ball que oferirà l’Associació Tarragona Swing, a les 7 a l’envelat del parc del Comunidor; i el Guateque Casteller amb música dels anys 70, 80, i 90, a les 11 de la nit a l’envelat del parc del Comunidor a càrrec del Dj Ethian Guerrero.

El VIII Cross del Roquissar i la XVI Baixada de Trastos seran els protagonistes de la jornada del diumenge i els encarregats de posar el punt i final a la festivitat. A tots aquests actes, a més, cal sumar-los aquells inclosos dins de la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Amb la Festa Major de Sant Martí arribant a la seva fi, la regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Altafulla ja ha posat fil a l’agulla als preparatius de les festes de Nadal.

El consistori té una primera cita amb la ciutadania a la seva agenda per començar a quadrar calendaris de cara a la tradicional Fira der Nadal. Les persones i entitats interessades en participar-hi hauran d’assistir a la reunió informativa convocada pel proper dimecres 20 de novembre a les 7 de la tarda a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

L’edició de l’any passat va tenir lloc a la plaça de l’Església i va comptar amb la participació de més d’una vintena de parades amb articles i productes de tot tipus amb motius nadalencs.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla