Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
15 de novembre del 2019
El Museu Etnogràfic acull la 8a Trobada de Novel·la Negra d’Altafulla aquest dissabte
El plat fort d’enguany serà la presència de l’escriptora navarresa de novel·la negra, Susana Rodríguez, que presenta ‘Una bala con mi nombre’
La 8a Trobada de Novel·la Negra d’Altafulla serà un dels últims actes de la Festa Major de Sant Martí. El club de lectura de Novel·la Negra, amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha organitzat per dissabte una activitat pels amants del gènere negre a partir de dos quarts de 7 al Museu Etnogràfic.

El gènere va rebre aquest nom al 1950 de la mà de l’escriptor Raymond Chandler. Es relaciona amb la novel·la negra tot allò que està dotat d’un caràcter fosc i lúgubre, allunyat dels ambients senyorials. El club de lectura de Novel·la Negra d’Altafulla es va crear ara fa vuit anys per Marisa Méndez-Vigo. Arantxa Arcaute, integrant del club, explica que té força èxit en l’actualitat.

Enguany, la cita comptarà amb el col·loqui de la novel·lista pamplonesa Susana Rodríguez. Aprofitant l’acte, l’escriptora presentarà el seu quart llibre, ‘Una bala con mi nombre’. Es tracta d’un thriller. Un gènere propi de la novel·la negra, però que es desmarca de la línia que l’escriptora ha seguit al llarg dels seus primers tres llibres. Concha Núñez, membre del Club de Novel·la Negra, destaca la implicació de l’escriptora de Pamplona en aquest gènere.

Cada primer dilluns de mes, el Club de Novel·la Negra es dona cita a la Biblioteca Municipal d’Altafulla per tal de posar en comú històries i recomanacions.
Arantxa Arcaute, membre del Club Novel·la Negra d'Altafulla
Concha Núñez, membre del Club Novel·la Negra d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla