Notícies
Foto: Associació de Veïns Brises del Mar
18 de novembre del 2019
L’Associació de Veïns de Brises del Mar abandona els talls a la rotonda d’enllaç de l’AP-7 de Torredembarra
L’entitat estudia altres accions reivindicatives, una de les quals passa per deixar de pagar els propers rebuts de l’Impost de Béns Immobles (IBI)
L'Associació de Veïns de Brises del Mar ha anunciat que abandona els talls a la rotonda d’enllaç a l’AP-7 de Torredembarra. Davant de la negativa de la Subdelegació del Govern espanyol de donar resposta a la seva demanda de retirar els ‘new jersey’ que s’hi van instal·lar ara fa un any mig i retornar la rotonda al seu estat original, els veïns de la urbanització altafullenca posen fi a gairebé una trentena de mobilitzacions en aquest punt de la xarxa viària.

Luís López, un dels portaveus de l’entitat veïnal, ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio que la intenció de les concentracions era donar a conèixer la demanda perquè fos escoltada i acabar amb els perjudicis que suposa la mesura en el dia a dia dels veïns. Un cop rebutjada la possibilitat de reobrir la rotonda, asseguren que “ja no té sentit mantenir la mobilització al carrer”.

La suspensió dels talls, però, no significa llençar la tovallola. L’entitat veïnal estudia altres accions reivindicatives per fer sentir la seva veu i trobar resposta al seu requeriment. Una de les propostes que té damunt la taula és la possibilitat de no pagar els propers rebuts de l’Impost de Béns Immobles (IBI). A hores d’ara, però, els seus esforços se centren en les negociacions que mantenen amb el Síndic de Greuges, Rafael Ribó, amb qui ja es van reunir la setmana passada.

Els veïns de la urbanització lamenten no haver comptat amb el suport dels alcaldes del Baix Gaià a l’hora de fer front a una problemàtica que afecta a tot el territori. Luis López ha insistit que “sent coneixedors de la problemàtica, són ells els que haurien de liderar la reivindicació i fer les gestions pertinents”.

Preguntat per la mesura que proposa l’Ajuntament d’Altafulla d’habilitar el camí rural que connecta el municipi amb la variant per l’escola El Roquissar, Luis López la valora com “una millora en la mobilitat”, però continua insistint que pels veïns de Brises del Mar la solució passa únicament per “reobrir la rotonda”.
Luis López, portaveu de l'Associació de Veïns de Brises del Mar
Luis López, portaveu de l'Associació de Veïns de Brises del Mar
Luis López, portaveu de l'Associació de Veïns de Brises del Mar
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla