Notícies
Foto: Reusdigital.cat
03 de desembre del 2019
L’altafullenca Júlia Vidal, guardonada al 4t Premi de Periodisme Jove Joan Marc Salvat
El jurat ha reconegut el seu treball ‘15 jóvenes a pico y pala en el subsuelo del Museu bíblic’, que ha compartit amb la també periodista Helena Grau
La veïna d’Altafulla Júlia Vidal ha estat una de les guardonades de la quarta edició del Premi de Periodisme Jove Joan Marc Salvat. Els reconeixements, impulsats per Reusdigital.cat, LANOVA Ràdio, i Infocamp.cat, es convoquen cada any en memòria del periodista selvatà, que va perdre la vida en un accident de trànsit amb només 27 anys.

El Castell del Paborde de la Selva ha estat l’escenari escollit per celebrar la gala de lliurament de premis, conduïda per Anna Fortuny, de Canal Reus TV, i amenitzada amb la música del cantautor Joan Masdéu.

El jurat ha atorgat el primer premi a la periodista Alba Cartanyà pel seu espai ‘Casa meva’, emès a LANOVA Ràdio, i en el qual donava veu a nouvinguts.

El segon premi, de 700 euros, ha estat ex aequo per a Helena Grau i Júlia Vidal. La primera ha estat reconeguda pel reportatge ‘Reus refugi esborra fronteres’, publicat a NW La revista de Reus; i l’altafullenca, pel seu treball ‘15 jóvenes a pico y pala en el subsuelo del Museu bíblic’, publicat al Diari de Tarragona, amb qui col·labora periòdicament. Actualment, també compagina els seus estudis de 4t de Periodisme amb les pràctiques a RAC1.

Enric Garcia ha estat guardonat per la seva trajectòria periodística. Col·labora en mitjans del territori com Fet a Tarragona, així com Reusdigital.cat, és coautor del llibre ‘Francesc Xammar i Vidal: dignitat i compromís a la perifèria de Tarragona’ al costat de Ricard Lahoz, i s'ha implicat en projectes socials i educatius a Guatemala.

La fotoperiodista montbrionenca Irene Margalef s'ha endut el premi Òmnium Cultural Baix Camp per un recull d'imatges sobre la fira MontbriArt 2019.

El lliurament de premis ha tingut lloc en el marc d’una de les sessions de les 9es Jornades de comunicació de Reus.
Júlia Vidal, guardonada
Social
Et recomanem
Dia Internacional contra la violència envers les dones
25 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Jornada de portes obertes a la Vil·la romana dels Munts
29 de novembre
Més informació a www.mnat.cat