Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
12 de desembre del 2019
Obertes les inscripcions del VIII Concurs de Pessebres d’Altafulla
El període d’inscripcions romandrà obert fins el proper 24 de desembre al migdia. El certamen contempla les categories infantil i adult
L’Ajuntament d’Altafulla ja ha fet públiques les bases per participar en la VIII edició del Concurs de Pessebres. La cita torna a fer parada al municipi, i convida vilatans, comerciants, empreses, i institucions a participar-hi.

El certamen repeteix les categories infantil -fins els 14 anys- i adult. La primera reconeix l’esforç de tots els infants participants; mentre que la segona contempla el Premi Popular i el Premi Artístic, tots dos dotats amb un lot de productes nadalencs valorats en 50 euros cadascun.

El jurat passarà pels domicilis i locals inscrits el dia 30 de desembre a partir de les 5 de la tarda. En cas de no trobar-hi ningú, el participant en qüestió quedarà fora de concurs. El veredicte es donarà a conèixer el 4 de gener a les 7 de la tarda al Fòrum de la plaça de l’Església. Els pessebres, però, hauran d’estar exposats fins el dia 6.

Les sol·licituds per participar-hi poden presentar-se a de manera presencial a la recepció de l’Ajuntament i a la geladeria La Perla, o bé per correu electrònic a participaaltafulla@gmail.com. Cal indicar la ubicació, el nom i l’edat dels participants, i un telèfon de contacte. El període d’inscripcions romandrà obert fins el proper 24 de desembre al migdia.
Social
Et recomanem
Conferència 'Inundabilitat d'Altafulla: La Rasa i Baix a Mar'
Divendres 10 de febrer, a les 19:00h, a la Sala Teresa Manero
Organitza Centre d'Estudis d'Altafulla
Visita als Munts 'La vida de les elits vora Tàrraco'
Diumenge 12 de febrer, d'11 a 12:30h, Vil·la romana dels Munts
Organitza Museu Nacional Arqueològic de Tarragona
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a https://lavioleta.sacatuentrada.es/ca