Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
12 de desembre del 2019
L’Ajuntament d’Altafulla destina 18.000 euros a ajuda humanitària
Sis organitzacions i associacions sense ànim de lucre es beneficiaran d’aquestes subvencions per tirar endavant diferents projectes solidaris i de cooperació d’arreu del món
L’Ajuntament d’Altafulla ha aprovat les subvencions que el Consell Sectorial d’Acció Social i Gent Gran ha concedit a diverses ONG’s i associacions amb projectes solidaris per aquest any 2019.

Es tracta d’una ajuda de 18.000 euros perquè les ong's i associacions sense ànim de lucre puguin dur a terme els seus projectes de cooperació en què alguns beneficiaran veïns i veïnes d’Altafulla i Tarragona, i d’altres, que es destinen a programes d’àmbit internacional.

Concretament, en l’àmbit internacional, un total de 750 euros aniran destinats a la Fundació Daniel Shah & Núria Toneu per la construcció de deu pous d’aigua potable de bomba manual i de gran profunditat a la població rural de Ramagopalpur a la Índia. I un total de 3.125 euros més es destinaran al Projecte Socio-Sanitari a les comunitats rurals de Petén, a Guatemala, que gestiona la Fundació Hospital Joan XXIII de Tarragona.

En l’àmbit del Camp de Tarragona, l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona rebrà un total de 2.000 euros per l’atenció i cura de persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat; i en l’àmbit català, es destinaran 1.500 euros per a la Marató de TV3, destinada a les malalties minoritàries.

Ja en l’àmbit més local, Mans per l’acció Solidària d’Altafulla rebrà una ajuda de 4.125 euros per desenvolupar els projectes de Teatre Social i Roba de 2a mà, i Càritas Altafulla, serà subvencionada amb 6.500 euros per l’acollida i aliments per a persones i famílies més vulnerables.
Social
Et recomanem
Conferència 'Inundabilitat d'Altafulla: La Rasa i Baix a Mar'
Divendres 10 de febrer, a les 19:00h, a la Sala Teresa Manero
Organitza Centre d'Estudis d'Altafulla
Visita als Munts 'La vida de les elits vora Tàrraco'
Diumenge 12 de febrer, d'11 a 12:30h, Vil·la romana dels Munts
Organitza Museu Nacional Arqueològic de Tarragona
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a https://lavioleta.sacatuentrada.es/ca