Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
14 de febrer del 2020
L’Ajuntament d’Altafulla posa en marxa l’aplicació eBando
El nou canal ha de permetre una major i més fluïda comunicació amb la ciutadania
L’Ajuntament d’Altafulla ha posat en marxa l’aplicació eBando, una app que permet transmetre la informació que genera el municipi d’una manera ràpida, instantània i còmoda amb l’objectiu de complementar altres canals d’informació municipals i arribar al màxim nombre de persones possible.

L’aplicació eBando és totalment gratuïta per a iOS i Android i només cal descarregar-se-la entrant a Apple Store o Play Store, cercar eBando i instal·lar-la al dispositiu mòbil. Un cop descarregada, només caldrà buscar al cercador ‘Altafulla’ i a partir d’aquell moment, els usuaris rebran els bans i avisos de forma immediata i còmoda. També es pot descarregar a través d’un codi QR.

També es poden consultar les publicacions sense necessitat de descarregar-se l’aplicació, des de qualsevol dispositiu a l’enllaç https://app.ebando.es/channel/altafulla. En aquest cas, però, no es rebran les notificacions.

L’eBando d’Altafulla inclou els bans i avisos municipals, l’agenda d’activitats de tot el mes i les incidències que es puguin generar en el dia a dia a la vila. La informació es distribueix en diferents etiquetes com ara Animals, Cultura, Esports, Festes, Gent Gran, Hisenda, Informació General, Medi Ambient, Obres i Urbanisme, Platges, Turisme i Via Pública.

El regidor de Comunicació, Daniel Franquès, ha explicat que l’aplicació ja funciona amb èxit en altres administracions locals, i que ha de permetre una major i més fluïda comunicació amb la ciutadania.

La intenció en un futur és ampliar l’aplicació i activar la bústia de suggeriments i d’incidències perquè la ciutadania traslladi les seves peticions a través d’aquesta mateixa eina.
Dani Franquès, regidor de Transparència i Comunicació
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla