Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
14 de febrer del 2020
El Baix Gaià dona el tret de sortida al Carnaval 2020
La Pobla de Montornès serà la primera en sortir al carrer, aquest dissabte a partir de les 18:30h des de l’aparcament de l’Antiga Estació
La Pobla de Montornès serà l’encarregada de donar el tret de sortida al Carnaval 2020 del Baix Gaià aquest cap de setmana. El dissabte, a partir de dos quarts de 7 de la tarda a l’aparcament de l’Antiga Estació, s’iniciarà la tradicional desfilada de carrosses i comparses, enguany amb una rua caminant en el tram final del recorregut com a principal novetat.

El gruix de les desfilades, però, tindrà lloc el proper cap de setmana. En aquest cas, sortiran al carrer per gaudir de la festivitat els municipis d’Altafulla, Torredembarra, Creixell, i Roda de Berà.

Altafulla tanca aquest divendres el termini d’inscripcions. Les bases es mantenen respecte les edicions anteriors, tot i que hi afegeixen algunes modificacions com ara la supressió dels balls de lluïment, o l’avançament dels horaris de les rues. La intenció és començar la de dissabte a les 9 del vespre, i la de diumenge, a les 5 de la tarda. El ball de Carnaval també canviarà d’escenari, i es traslladarà del Poliesportiu Municipal a un envelat que l’Ajuntament instal·larà al parc del Comunidor per l’ocasió.

Pel que fa a les subvencions, es mantenen amb 450 euros per les carrosses i 200 euros per les comparses. Per tenir dret a aquest premi de participació, unes i altres hauran d’assistir a l’arribada de Sa Majestat Carnestoltes, a les dues rues, i a l’enterrament de la sardina; i hauran d’estar formades, com a mínim, per un 60% de vilatans d’Altafulla.

Les darreres poblacions del Baix Gaià en celebrar el Carnaval seran Salomó i la Riera de Gaià, el cap de setmana del 29 de febrer i 1 de març.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla